Applicatiebeheerder Florisoft

 • IT
 • Rijnsburg, Nederland

Applicatiebeheerder Florisoft

Omschrijving

Voor ons hoofdkantoor in het hart van de bloemenveiling in Rijnsburg zijn we op zoek naar een applicatiebeheerder Florisoft (fulltime, 32 uur is bespreekbaar)


Ben je toe aan een tweede stap in je carrière en heb je ervaring met Florisoft of ben je een ervaren applicatiebeheerder en ligt je hart in de (export van) bloemen branche? Heb je leidinggevende capaciteiten of wil je deze verder ontwikkelen? 

Dan wacht een team van enthousiaste ICT specialisten binnen onze snelgroeiende organisatie op jouw reactie!!


Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden en ontwikkelen van de applicatie Florisoft (ERP/WMS software). Dat betekent dat je je o.a. bezig zal houden met het oplossen van incidenten en problemen, het uitvoeren van Change request en het testen van nieuwe functionaliteiten. Dat doe je uiteraard niet zomaar, je bent daarbij een volwaardig sparingpartner voor de business en onze ICT manager. Verder ben je kritisch op de processen en kom je gevraagd en ongevraagd met voorstellen ten aanzien van procesverbetering(en). En last but not least ben jij het aanspreekpunt bij vragen over Florisoft voor zowel leveranciers al klanten. Kortom een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte jezelf te kunnen ontwikkelen tot een ware teamleider van de ICT afdeling.

Vereisten

Wie zoeken wij?

 • Je hebt ruime werkervaring als applicatiebeheerder;
 • Ervaring met Florisoft is een grote pre (heb je ruime ervaring, dan kom je in aanmerking voor een aantrekkelijke (teken)bonus);
 • Je hebt uitstekende communicatievaardigheden (zowel in de Nederlandse als Engelse taal);
 • Je bent analytisch en hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je hebt de ambitie jezelf te blijven ontwikkelen en,
 • Je beschikt over leidinggevende capaciteiten.

Daarnaast ben je service- en oplossingsgericht en vooral ook leergierig. Je vind het leuk om je ergens in te verdiepen en op zoek te gaan naar de beste oplossing(en) zowel voor de organisatie als onze klanten.


Wat bieden we je?

 • Een werkomgeving die continu in beweging is
 • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid
 • Vrijheid om je eigen ideeën/initiatieven door te voeren
 • Werken in een team met een prettige werksfeer
 • De ruimte om je te ontwikkelen, zowel intern als door middel van opleidingen, trainingen en cursussen
 • Goede arbeidsvoorwaarden, zoals een zeer aantrekkelijk maandsalaris, auto van de zaak, uitstekende pensioenregeling, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om thuis te werken.


Waar kom je te werken?

Vianen Flowers – MORE THAN FLOWERS
Naast dat wij onze producten versturen naar meer dan 48 landen, adviseren wij klanten en delen wij onze kennis over de markt, de nieuwe trends en de nieuwste producten. Op deze manier zijn wij partner van al meer dan 700 klanten over heel de wereld. Wij denken stuk voor stuk met hen mee met als doel hun succes te vergroten.

Ook zijn wij continu bezig om onze eigen processen te verbeteren én te verduurzamen. Dit om onze klanten op een verantwoorde en snelle manier te laten werken met onze producten. Maar dit gaat niet zomaar. Hier is de inzet van 200 enthousiaste medewerkers voor nodig…. en wellicht maak jij hier binnenkort onderdeel van uit!


Interesse?

Wil jij werken bij een belangrijke, jonge, maar vooral innovatieve speler in de internationale bloemenexport? Solliciteer dan meteen en stuur je cv en motivatie vandaag nog! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jan de Bruin via  j.debruin@vianenflowers.com


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.