Overslaan naar content

Coördinator Financiële Administratie

Op locatie
  • Rijnsburg, Zuid-Holland, Nederland
Finance

Functieomschrijving

Vind jij het heerlijk om bezig te zijn met leidinggeven en tegelijkertijd ook met de cijfers? En kun jij met jouw nauwkeurige blik processen verbeteren en prettig samenwerken? Dan ben jij misschien wel de nieuwe Coördinator Financiële Administratie van Vianen Flowers! Wil je hierachter komen? Lees dan verder.


Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Als Coördinator ben jij samen met het team verantwoordelijk voor een tijdige en zorgvuldige afhandeling van de financiële administratie. Je geeft leiding aan je team van 9 collega’s en je coördineert de werkzaamheden die jullie uitvoeren. Je weet als geen ander dat een fijne, professionele sfeer zorgt voor een optimale samenwerking binnen het team en met andere afdelingen, dus dit wordt dan ook door jou gestimuleerd. Verder streef je naar verbetering van het facturatieproces en beleid hieromtrent en waarborg je dit.


Bovendien werk je nauw samen met de controllers en de Financieel Directeur bij uiteenlopende (projectmatige) financiële vraagstukken. Jij rapporteert ook direct aan de Financieel Directeur.

Vereisten

Wat breng jij mee?

Jij hebt ervaring met de financiële administratie en leidinggeven, waardoor jij weet wat ons team nodig heeft. Van een proactieve houding en oplossingsgerichtheid fleuren wij op. Je bent het gewend om planmatig te werken, zodat je goed het overzicht houdt, maar op bepaalde momenten kun jij makkelijk schakelen en knopen doorhakken. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden en zet je deze skills in om een positieve samenwerking te bewerkstelligen. En verder:


  • bezit je een hbo-diploma van een financiële opleiding;
  • heb je minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen een resultaatgerichte en commerciële organisatie;
  • je bent beschikbaar voor minimaal 32 uur per week;
  • is jouw moedertaal Nederlands, maar kun jij ook professioneel communiceren in het Engels;
  • heb jij bij voorkeur ervaring met programma’s zoals Exact en Florisoft. Mocht dit niet het geval zijn, dan nemen we je hier graag in mee.


Waarom kies jij voor Vianen Flowers?

Vianen Flowers is volop in beweging. Werken bij ons betekent dan ook meer dan een interessante baan. Je kunt rekenen op een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid in een platte organisatie. Als beloning voor je inzet profiteer je van goede arbeidsvoorwaarden. Wat houden deze voorwaarden in?


- Een mooi en passend salaris;

- 25 Vakantiedagen op basis van een dienstverband van 40 uur;

- Een pensioenregeling zodat je financiën goed geregeld zijn als je met pensioen gaat;

- Deelname aan ons fietsplan;

- Personeelskorting op onze bloemen;

- Een fijne werkomgeving met oog voor ontwikkeling.


Ben je ervan overtuigd dat wij jou zoeken? Solliciteer dan via de solliciteerknop of stuur jouw cv met korte motivatie toe naar pz@vianenflowers.com. Wil je meer weten over de functie en/of Vianen Flowers? Neem dan contact op met Devika Joemai op 0610542330.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar