Overslaan naar content

Coördinator Logistiek

Op locatie
  • Rijnsburg, Zuid-Holland, Nederland
Logistiek

Functieomschrijving

Vianen Flowers is op zoek naar een Coördinator Logistiek die ons helpt de logistieke afdeling draaiende te houden in de latere uren. Ben jij iemand die verantwoordelijkheid neemt en gemakkelijk overzicht houdt? Samen onderzoeken wij of jij onze nieuwe Coördinator Logistiek bent.


Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

De Coördinator Logistiek is een belangrijke schakel in ons logistieke proces. Je zult de logistieke medewerkers operationeel aansturen en tegelijkertijd ook meewerken in de uitvoering van de werkzaamheden binnen de logistiek. Samen met de Teamleider Logistiek zorg je ervoor dat de goederen, de materialen en de informatie op tijd op de juiste plaats zijn. Jouw resultaten en bevindingen rapporteer je aan de Teamleider Logistiek.


Met welke taken krijg jij nog meer te maken?


  • Jij stelt de benodigde personele bezetting op de afdeling vast op basis van de planning. Ook verdeel jij de werkzaamheden en instrueer jij de medewerkers met betrekking tot de uitvoering van het werk op de werkplekken.
  • De aanwezigheid van benodigde materialen, middelen en fusten vallen onder jouw verantwoordelijkheid, dus jij zorgt dat er hier genoeg van zijn.
  • Jij houdt de voortgang bij van het team en het werk en bevordert deze waar nodig. Dit houdt in dat jij samen met de Teamleider afwijkingen signaleert en oplost en ingrijpt bij (dreigende) stagnaties.
  • De orde en netheid van de werkplekken (schoonmaken werkplek, apparatuur etc.) wordt door jou bewaakt.
  • Jij bent verantwoordelijk voor een correctie registratie en administratie en de juiste naleving van de bedrijfs- en ARBO veiligheidsvoorschriften.

Vereisten

Wat breng jij mee?

Jij ziet het belang van een goedlopend logistiek proces en hier werk je graag aan mee. Om deze functie goed uit te kunnen oefenen gaat het jou helpen als jij op verantwoordelijke wijze het logistieke proces coördineert. En verder hebben wij het volgende van jou nodig:

  • een afgeronde opleiding op minimaal mbo-niveau 2 in een logistieke richting;
  • de beschikbaarheid van 32 uur per week waarbij je maandag tot en met donderdag ingezet wordt vanaf 15.00 uur tot 23.00 uur;
  • een flexibele werkhouding waarbij je aan de ene kant goed kan plannen en organiseren en aan de andere kant de werknemers positief kan coachen.


Wat kun jij van ons verwachten?

Vianen Flowers is volop in beweging. Werken bij ons betekent dan ook meer dan een interessante baan. Jij kunt rekenen op een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid in een platte organisatie. Als beloning voor je inzet profiteer je van goede arbeidsvoorwaarden. Wat houden deze voorwaarden in?


- Een salaris conform cao Bloemen en Planten;

- 25 Vakantiedagen op basis van een dienstverband van 40 uur;

- Een pensioenregeling zodat je financiën goed geregeld zijn als je met pensioen gaat;

- Een reiskostenvergoeding als je buiten een straal van 10 km van ons kantoor woont;

- Een fietsplan;

- Personeelskorting op onze bloemen;

- Mogelijkheden om door te groeien met onze begeleiding, trainingen en opleidingen;

- Een fijne werkomgeving met oog voor ontwikkeling.


Wil jij Vianen Flowers helpen om de logistieke dienstverlening naar de next level te tillen? Solliciteer dan voor de functie van logistieke medewerker! Stuur jouw cv en korte motivatie toe naar pz@vianenflowers.com of solliciteer via de solliciteerknop. Heb je vragen? Ook dan kun je ons een e-mail sturen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar