Coördinator projecten (Fulltime)

  • Project Management
  • Rijnsburg, Nederland

Coördinator projecten (Fulltime)

Omschrijving

Bij Vianen Flowers zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren (fulltime) Coördinator projecten ter ondersteuning van de Operationeel Directeur. 

 

Met meer dan 200 medewerkers is Vianen Flowers een belangrijke speler in de (internationale) bloemenexport. Met een uitgebreid netwerk aan kwekers levert Vianen Flowers de beste kwaliteit bloemen en planten aan haar klanten over de hele wereld.

 

Wat ga je doen?

Als Coördinator projecten ondersteun je de Operationeel Directeur bij verschillende projecten. Het gaat om grote projecten op het gebied van bijvoorbeeld de Brexit, maar ook kleinere technische projecten komen aan bod. In deze rol is het belangrijk dat je pro actief te werk gaat en de juiste mensen op de juiste plekken weet in te zetten. Daarbij bewaak jij de voortgang en weet je de juiste stappen om te zetten in concrete vervolgacties. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de Operationeel Directeur.

 

Het betreft een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid.

Vereisten

Wie zoeken wij?

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie 
  • Je hebt (aantoonbaar) HBO werk/denkniveau
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden 
  • Planningen maken en bewaken is jouw tweede natuur
  • Je bent goed in het motiveren en aansturen van collega's
  • Je beschikt over de juiste dosis overtuigingskracht en staat stevig in je schoenen

 

Wat bieden we je?

Vianen Flowers is volop in beweging. Werken bij Vianen Flowers betekent dan ook meer dan een interessante baan. Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Samen met je team stuur je op resultaat. Als beloning voor je inzet profiteer je van goede arbeidsvoorwaarden. Wil je je verder ontwikkelen? Trainingen en opleidingen behoren tot de mogelijkheden om je carrière verder uit te bouwen.

 

Interesse?

Wil jij werken bij een belangrijke speler in de (internationale) bloemenexport? Solliciteer dan meteen en stuur dan je cv en motivatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Barbara de Vreugd (interim HR Manager) via telefoonnummer (085) 130 26 12.
 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.