Overslaan naar content

HR-Adviseur

Op locatie
 • Rijnsburg, Zuid-Holland, Nederland
HR

Functieomschrijving

Wil jij jouw kennis en ervaring als HR-Adviseur inzetten bij een bloeiend bedrijf? En begrijp jij als geen ander dat je binnen HR soms ook met je voeten in de klei moet staan? Kom dan onderzoeken of Vianen Flowers jouw volgende uitdaging wordt! Wil je weten hoe? Wij nemen jou graag mee in deze functie.


Hoe zien jouw werkzaamheden eruit?

Voor onze HR-afdeling zijn we op zoek naar een ervaren HR-Adviseur die mee wil bouwen aan een stabiele, menselijke en professionele HR-afdeling. Onze HR-afdeling is verantwoordelijk voor het leveren van uitgebreide ondersteuning aan het management en de medewerkers. Hierbij komen alle aspecten van personeel en organisatie kijken. Ook zorg jij ervoor dat het HR-beleid en bijbehorende procedures worden nageleefd. Hoe ziet dit er concreet uit?


 • Je bent een gesprekspartner, adviseur en coach voor het management met betrekking tot alle HR vraagstukken.
 • Je werkt samen met het management om de personeelsbehoeften te begrijpen en effectieve wervingsstrategieën te ontwikkelen.
 • Opleidingsbehoeften worden door jou geïdentificeerd en je coördineert trainingsprogramma’s voor het personeel.
 • Het monitoren van loopbaantrajecten en persoonlijke ontwikkelingsplannen.
 • Je stimuleert een positieve werknemersrelatie door het oplossen van geschillen en het bieden van ondersteuning als werknemersproblemen zich voordoen.
 • De verzuimbegeleiding wordt door jou gecoördineerd.
 • De HR ken- en stuurgetallen worden door jou geanalyseerd. Hier stel je rapporten en een PvA van op per afdeling.


Dit doe je niet alleen. In de werkzaamheden krijg jij ondersteuning van een HR-collega en een externe HR-backoffice die samen met jou werkt aan het succes van Vianen Flowers. Bovendien rapporteer jij aan de CFO en functioneel aan de HR-manager.

Vereisten

Wat breng jij mee?

Het is van belang dat onze nieuwe HR-Adviseur open en duidelijk communiceert, aangezien een samenwerking met verschillende afdelingen nodig is. Daarbij is het vermogen tot aanpassen aan je gesprekspartner van belang en kun jij heel makkelijk aanvoelen waar de organisatie behoefte aan heeft. Uiteraard ben jij integer in je werk en ben jij een natuurlijke verbinder. En verder heb je:

 • een afgeronde opleiding Personeel & Arbeid op hbo-niveau;
 • minimaal 5 jaar ervaring in een HR-functie;
 • een beschikbaarheid van 32 uur per week;
 • grondige kennis van regelgeving op het gebied van arbeid;
 • sterke communicatieve en probleemoplossende vaardigheden.


Waarom kies jij voor Vianen Flowers?

Vianen Flowers is volop in beweging. Werken bij ons betekent dan ook meer dan een interessante baan. Je kunt rekenen op een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid in een platte organisatie. Als beloning voor je inzet profiteer je van goede arbeidsvoorwaarden. Wat houden deze voorwaarden in?


- Een mooi en passend salaris;

- 25 Vakantiedagen op basis van een dienstverband van 40 uur;

- Een pensioenregeling zodat je financiën goed geregeld zijn als je met pensioen gaat;

- Mogelijkheid tot deelname aan ons fietsplan;

- Personeelskorting op onze bloemen;

- Een fijne werkomgeving met oog voor ontwikkeling.


Ben jij ervan overtuigd dat jij onze HR dienstverlening gaat versterken? Dan kunnen wij niet wachten op kennis met je te maken. Je kunt solliciteren door op de solliciteerknop te klikken en je cv en motivatie achter te laten. Heb je nog vragen? Neem dan even contact op met Barbara de Vreugd (HR Manager a.i.) via 085-1302610.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar