Senior medewerker Financiële administratie

  • Finance
  • Rijnsburg, Nederland

Senior medewerker Financiële administratie

Omschrijving

Met meer dan 200 medewerkers is Vianen Flowers een belangrijke speler in de (internationale) bloemenexport. Met een uitgebreid netwerk aan kwekers levert Vianen Flowers de beste kwaliteit bloemen en planten aan haar klanten over de hele wereld.


Voor de financiële administratie van Vianen Flowers zijn we op zoek naar een ervaren Financieel medewerker (voorkeur voor 40 uur per week, 32 uur verdeeld over 5 werkdagen is bespreekbaar). Het team bestaat momenteel uit 6 medewerkers.

Wat ga je doen?

Als senior medewerker financiële administratie ben je (in samenwerking met het team) verantwoordelijk voor een tijdige en nauwkeurige afhandeling van de financiële administratie. De financiële administratie bestaat uit de fust-/emballage administratie, facturatie van verkoopfacturen en controle van de retouren en inkoopfacturen. Je zorgt samen met de coördinator financiële administratie voor een optimale samenwerking binnen het team en de onderlinge samenwerking met andere afdelingen. Verder werk je nauw samen met het team en de coördinator en vervang je deze bij afwezigheid.


Het betreft een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid.

Vereisten

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een HBO opleiding richting Bedrijfsadministratie of vergelijkbare praktijkervaring;
  • 6-8 jaar werkervaring waarvan minimaal 2-3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie binnen een resultaatgerichte en commerciële organisatie;
  • Ruime ervaring met administratieve werkprocessen en systemen;
  • Je hebt een hands-on en proactieve houding en bent oplossingsgericht; 
  • Je hebt goede contactuele en communicatieve vaardigheden (Nederlands en Engels);
  • Je bent nauwkeurig en gewend planmatig te werken;
  • Je kunt snel schakelen en bent gewend in een dynamische omgeving te werken.


Wat bieden we je?

Vianen Flowers is volop in beweging. Werken bij Vianen Flowers betekent dan ook meer dan een interessante baan. Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid in een platte organisatie. Als beloning voor je inzet profiteer je van een uitstekend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan korting op onze producten, 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, pensioenregeling en trainingen en opleidingen.

Interesse?

Wil jij werken bij een belangrijke speler in de (internationale) bloemenexport? Solliciteer dan meteen en stuur ons je cv en motivatie. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het recruitmentteam via telefoonnummer (085) 130 26 13.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.