Overslaan naar content

Stage bij Vianen Flowers

Op locatie
 • Rijnsburg, Zuid-Holland, Nederland
HR

Functieomschrijving

Als toekomstige stagiair breekt er een spannende tijd voor je aan, omdat jij jouw kennis in de praktijk gaat brengen. Wij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om ervaring op te doen en om werkend te leren. Hier wil Vianen Flowers jou graag bij helpen. Lees gauw verder als jij erachter wil komen hoe we jou begeleiden in de eerste stappen richting jouw carrière.


Een stage bij Vianen Flowers

Als stagiair ga je bij ons de fijne kneepjes van het vak leren zodat jij groeit en bloeit als toekomstige professional. Je kunt bij ons terecht voor een stage binnen verschillende afdelingen. Van Logistiek tot aan ICT en van Transport tot aan Inkoop. Hoe zorgen wij ervoor dat jij je ontwikkelt tijdens de stage?


 • Wij nemen jou mee in elk proces van begin tot eind;
 • Jij krijgt de begeleiding die je nodig hebt;
 • Afhankelijk van je eerste stage of het afstuderen, is er ook ruimte om zelfstandig aan de slag te gaan;
 • We staan open voor jouw ideeën ter verbetering van onze processen.


Voor elk stagiair hebben wij een op maat gemaakte stageplaats!

Vereisten

Wat neem jij mee als stagiaire?

Wij bieden stageplaatsen aan verschillende stagiaires. Kom je op snuffelstage, dan hebben wij beperkte mogelijkheden, maar als je op zoek bent naar je eerste stageplaats of een plek waar jij je afstudeeronderzoek kunt houden dan zijn de keuzes wat ruimer. Het is fijn voor ons om jou te begeleiden als jij durft vragen te stellen en je proactief opstelt. Een mooie nieuwsgierige houding kunnen we ook waarderen. En verder:


 • volg jij een Mbo of Hbo-opleiding;
 • zorg jij voor de benodigde stageovereenkomsten;
 • informeer jij je school over de stage.


Hoe belonen wij jou voor jouw werk?

Wij weten dat stagiaires ook werk verrichten en wij belonen onze stagiaires hier dan zeker voor. Jij kunt het volgende verwachten van ons.


 • Een stagevergoeding van € 300 (MBO) en € 500 (HBO) als jij een afstudeerstage bij ons doet;
 • Goede begeleiding;
 • Fijne werkplek met een sociaal en betrokken werksfeer.


Wil je weten of Vianen Flowers misschien wel jouw (volgende) stagebedrijf kan worden? Stel je vragen per e-mail aan Devika Joemai via pz@vianenflowers.com. Vind jij ook dat de beller sneller is? Dan staat Devika jou ook graag telefonisch te woord via 06 10 54 23 30. Zij is te bereiken op maandag, dinsdag en woensdag.


Heb jij geen informatie meer nodig omdat jij zeker weten bij ons stage wil lopen? Klik dan op de solliciteerknop en stuur jouw cv en korte motivatie (waarin je vermeldt waarom je voor Vianen Flowers kiest, wat voor opleiding je volgt, welke afdeling het beste aansluit op je opleiding, hoeveel uur per week je stage komt lopen en hoelang je stageperiode duurt). Jouw cv en motivatie mag je ook naar ons e-mailen (pz@vianenflowers.com).

of

Apply with Indeed onbeschikbaar