Overslaan naar content

Teamleider

Op locatie
 • Rijnsburg, Zuid-Holland, Nederland
Logistiek

Functieomschrijving

Als Teamleider bij Vianen Flowers breng je onze dienstverlening samen met je team naar een hoger niveau. Jij staat midden in onze internationale export van snijbloemen, snijgroen, planten en droogbloemen. Samen met je team zorg je ervoor dat deze op tijd en met de hoogste kwaliteit de deur uit op transport kunnen. Weet jij een team te motiveren en vanuit enthousiasme voor de sierteelt verder te brengen? We leren van elkaar. Ideeën worden bij ons vanaf de werkvloer omgezet in concrete plannen. Kom werken bij een gezellig familiebedrijf met een groot hart voor meer dan alleen bloemen.


Maak een team van bloemenliefhebbers blij

Of onze bloemen nu vervoerd worden via het vliegtuig, per boot of over de weg. Kwaliteit staat voorop. En jij staat samen met je team aan het begin van de exportketen. Jij weet - of wilt weten - wat er schuil gaat achter het hele proces van binnenkomst, orderpicken, de cel tot aan bewerken en inpakken. Je bent als teamleider verantwoordelijk voor de aansturing van 10 tot 20 collega’s en je staat in nauw contact met andere leidinggevenden. Naast het aansturen en coördineren van het team, draag je ook bij aan:

 • Uitvoering van werkzaamheden binnen je afdeling. Jij vindt het fijn om met je voeten op de werkvloer te staan.
 • Verantwoordelijk voor het vaststellen van de benodigde capaciteit en het op tijd aangeven bij de Manager Logistiek wanneer extra capaciteit nodig is.
 • Verdelen van de werkzaamheden en coachen van (tijdelijke) medewerkers.
 • Bewaken en bevorderen van de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden. Denk aan de juistheid en volledigheid van registraties en de personeelsadministratie (tijdregistratie en controle op werk- en verzendlijsten).
 • Afstemmen van werkstromen en voortgang met collega’s en andere leidinggevenden. En daarbij zorg je voor de naleving van de veiligheids- en bedrijfsvoorschriften.

‘’Wij maken bloemenliefhebbers blij. En jij maakt je team blij. Blije medewerkers zorgen voor blije klanten.’’

Vereisten

Als Teamleider heb je:

Een natuurlijke drive om mensen, vooral de jonge generatie iets bij te brengen. Op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Je coacht collega’s en zorgt samen voor resultaten. Je weet dat communicatie key is en dat flexibiliteit en diversiteit je verder brengen.

 • De mogelijkheid en flexibiliteit om van 06:00-14:00 of 07:00-15:00 te werken. Waar het gebeurt, daar ben jij ook.
 • Goede plan- en organisatie skills. Je geeft het goede voorbeeld en bent het aanspreekpunt voor je team. Je hebt minimaal een MBO-3 opleiding - bij voorkeur in de richting van logistiek. Of een aantal jaar ervaring als leidinggevende - bij voorkeur in een logistieke omgeving.
 • Een rugzak vol met soft skills zoals motiveren met humor (ja, dat is hier echt heel belangrijk), een open en eerlijke manier van communiceren en weten verbinding te leggen tussen afdelingen.
 • Geen problemen met tijdsdruk, ondernemerschap en enig aanpassingsvermogen. Maar jij weet ook als geen ander hoe belangrijk een uniforme werkwijze is.
 • Niet onbelangrijk voor een internationale werkomgeving: je spreekt Nederlands en Engels. 


Wat je ervoor terugkrijgt:

Vianen Flowers is volop in beweging. Bij ons werken betekent dan ook meer dan alleen een interessante baan binnen een platte organisatie en informele cultuur. Verder krijg je:

 • Een salaris basis van ervaring tussen 3800 - 4200 euro (op basis van 40 uur).
 • 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur), een reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. Ook trainingen en opleidingen behoren tot de mogelijkheden om je carrière verder uit te bouwen.
 • Onze producten kopen tegen inkoopprijs. Wie wordt er nu niet blij van bloemen?
 • Waardering en zekerheid: je komt gewoon bij ons in dienst zonder uitzendconstructies. En je krijgt flexibele werkuren, waardoor je het makkelijk kunt combineren met thuis.
 • Werken we over in het hoogseizoen? Dan krijg je gewoon de keuze om tijd voor tijd op te nemen of dit te laten uitbetalen. Dat geeft je dus soms extra vrijheid om vaker op vakantie te gaan.

Gezellige vrijdagmiddagborrels, BBQ’s, eens in de zoveel tijd een frietkar voor ons kantoor en een extraatje mee naar huis voor bijvoorbeeld Valentijnsdag.


Ga jij de uitdaging aan?

Wil jij werken bij een belangrijke, jonge, maar vooral innovatieve speler in de internationale bloemenexport? Dan is dit dé kans. Reageer en dan gaan we samen het gesprek aan.  Voor meer informatie en/of vragen, kun je contact opnemen met onze HR Professional Devika Joemai via pz@vianenflowers.com of bel naar 06-10542330.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar